De Sportmobiel biedt een aantal afgewerkte sport- en spelformules aan voor kinderen van 4 tot 14 jaar. U kan kiezen tussen een aantal originele thema’s voor diverse sportfeestjes.

 

Omnisport games

Het meest gekozen onderwerp!  Een mix van verschillende bal -en slagsporten naar keuze, estafettespelen, parachutespelen, touwtrekken, rope skipping, …  Variatie + fun!!

 

Ladderspel

Een 15-tal spelvormen die je met 2 speelt liggen verspreid.  Elke speler heeft een naamkaartje op de ladder.  Daag spelers uit die hoger op de ladder staan en zet je kaartje telkens hoger als je wint.  WIe geraakt het hoogst…

Zowel doe -als denkopdrachten komen aan bod.  Uitdagend + motiverend!!

 

Mastermind challenge

Groepjes van 4 tot 6 spelers nemen het op tegen elkaar om te touwtrekken, balanceren, frisbeegolf, touwspringen, …

De winnaar van elke proef mag telkens een kast wagen om de kleurencombinatie te raden van het mastermindspel.  Spannend + teamwork!!

Min. 20 deelnemers.

 

Speciefiek sportfeestje

Ben jij een voetballer, hockeyer of eender wat?

Jij krijgt samen met je vriendjes een sportspecifieke begeleiding.  Interessant + intensief!!

 

Inline skate games

Basisinitiatie en gevorderden technieken inline skaten, spelvormen, parcours, rollerhockey,..  Alle materialen zijn beschikbaar!  Iedereen leert skaten op zijn/haar niveau.  Uitdagend + fun!!

 

Circusanimatie -en technieken

Aan de hand van allerlei jongleermaterialen, diabolo’s,… krijgen we op een speelse en expressieve manier al die tricks onder de knie.  Behendigheid + leergierig!!

 

Mini-sporthelden

Voor kleuters vanaf 4 jaar wordt een aangepast sport -en spelprogramma ingevuld volgens eigen interesse. (bvb: parachutespelen, leuke bal-en kringspelen…)

 

Naast onze afgewerkte formules, organiseren en begeleiden wij graag een kinderactiviteit op maat, bv. schaatsnamiddag, zwemactiviteit, bosspel,…

Praktische info

  • Indien er meer dan 10 kinderen deelnemen, wensen wij dat minstens 1 ouder aanwezig is om de activiteiten mee te assisteren (enkel indien nodig.)
  • Elke formule wordt vooraf onderling besproken.  U kan ook kiezen voor een combinatie van meerdere formules.
  • De ouders voorzien tijdens de pauze drankjes en snacks.
  • Er kunnen foto’s gemaakt worden die na goedkeuring op de website kunnen komen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.